X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wie zijn wij
Kiesli groothandel heeft een passie voor linten, koord en strikjes. Onze collectie is met zorg samengesteld en van een hoge kwaliteit. Wij verkopen onze producten aan bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen.
Wij hebben onze hele collectie linten, koord, kant en strikken online staan, deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dezelfde dag verzonden indien uw order voor 15 uur besteld en betaald is via iDEAL.

Wat zoekt u? 
Ziet u datgene wat u zoekt niet in onze collectie er bij staan? of is van een bepaald product de voorraad te laag? vraag het ons,misschien kunnen wij u verder helpen.

Custom made
Het is ook mogelijk om een custom made order te laten maken, bent u op zoek naar een bepaald lint of strikje of wilt u uw eigen logo/afbeelding op een lint? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op: info@kiesli.nl 

Eigen lijn
Naast de inkoop bij een paar met zorg uitgekozen fabrikanten heeft Kiesli groothandel ook een grote eigen lijn lint en strikjes in de collectie. Het voordeel van onze eigen lijn is dat deze producten van precies dezelfde uitstekende kwaliteit is en verkrijgbaar in exact dezelfde kleuren, zo bent u er altijd zeker van dat deze producten perfect op elkaar aansluiten, de producten van onze eigen collectie zijn van een hoogwaardige kwaliteit en te herkennen aan het volgende plaatje in de omschrijving van het product. 

Klantenservice: Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met onze klanten te hebben en zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar vanaf 10 uur tot 16 uur. daarnaast beantwoorden wij de vragen via de e-mail meteen zodra deze binnenkomt op werkdagen voor 18 uur
.
┬ęKiesli.nl